Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Celian esitteet ja materiaalit

Sisällys

Saavutettavuuskirjasto Celian esitteet

Saavutettavuuskirjasto Celia tarjoaa kirjastoille, kouluille ja muille yhteistyökumppaneille esitteitä asiakkaille jaettavaksi. Tilaamasi esitteet ja muut tuotteet postitetaan veloituksetta noin viikon kuluessa tilauksesta. Voit myös avata ja tallentaa esitteet pdf-tiedostoina. Esitteitä on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Logo ja kuvat

Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää Celian viestinnästä: tiedotus@celia.fi.

Materiaalit someen, verkkosivuille ja infonäytöille

Lyhyitä videoita voi ladata YouTubesta esim. verkkosivuille ja somekanaviin:

Materiaaleja ja videoita voi jakaa vapaasti eri kanavissa.

Tulostettavat materiaalit ja PowerPoint

Huom. materiaalia päivitetään:

  • PowerPoint-pohja (pptx) Celian palveluiden esittelyyn.
    Kopioi esityksestä tekstiä ja sivuja, joita haluat käyttää.

Celianetin kokoelman tekstien ja kirjojen kansikuvien käyttö

  • Celianetin aineistojen tekstiosioita kuten kirjojen kuvailua, äänikirjan kestoa tai lukijatietoja saa kopioida ja liittää Celian CD-äänikirjojen koteloihin ja muihin yhteyksiin, joissa kerrotaan Celian aineistosta.
  • Celianetin kuvia kirjojen kansista ei saa kopioida CD-koteloihin tai muihin yhteyksiin. Jos kirjasto on itse hankkinut oikeuksia kuvien käyttöön aineistonsa esilletuomisessa, niin näitä kuvia voi käyttää myös Celian aineistosta kerrottaessa.

Tilaa uutiskirjeitä

Liity uutiskirjeiden tilaajaksi! Uutiskirjeistä saat ajantasaista tietoa Celian palveluista ja kirjoista. Julkaisemme uutiskirjeitä sekä Celian lainattavasta kauno- ja tietokirjallisuudesta että oppikirjoista kiinnostuneille.

Voit tilata sähköpostiisi myös Celian kirjojen uutuusluettelon, joka ilmestyy kerran kuussa. Luettelosta löytyvät kaikki edellisen kuukauden aikana Celian kokoelmiin tulleet ääni-, piste- ja e-kirjat.

Palautetta materiaaleista

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja toiveita esitteistä, ohjeistuksesta ja muusta tukimateriaalista, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin palvelukumppaniemme tarpeisiin.

Lähetä palautteesi osoitteeseen tiedotus@celia.fi.