Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Celian esitteet ja materiaalit

Sisällys

Saavutettavuuskirjasto Celian esitteet

Saavutettavuuskirjasto Celia tarjoaa kirjastoille, kouluille ja muille yhteistyökumppaneille esitteitä asiakkaille jaettavaksi. Tilaamasi esitteet ja muut tuotteet postitetaan veloituksetta noin viikon kuluessa tilauksesta. Voit myös avata ja tallentaa esitteet pdf-tiedostoina. Esitteitä on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Materiaalit someen, verkkosivuille ja infonäytöille

Materiaaleja löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi:

Lyhyitä videoita voi ladata YouTubesta esim. verkkosivuille ja somekanaviin:

Materiaaleja ja videoita voi jakaa vapaasti eri kanavissa.

Logo ja kuvat

PowerPoint- ja tulostettavat materiaalit

Huom. näitä materiaaleja päivitetään.

 • PowerPoint-pohja Celian palveluiden esittelyyn. (pptx)
  Kopioi esityksestä tekstiä ja sivuja, joita haluat käyttää.
 • Celian kirjavinkkiesite aikuisille. (pdf)
  Kaksipuoleinen  A4-kokoinen esite. Tulosta haluamasi määrä.
 • Tapahtumailmoituspohja. (docx)
  Kuvallinen A4-kokoinen muokattava Word-tiedosto, jonka kirjasto voi täydentää ja tulostaa Celian äänikirjapalvelun esittelytilaisuuden mainostamista varten.

Celianetin kokoelman tekstien ja kirjojen kansikuvien käyttö

 • Celianetin aineistojen tekstiosioita kuten kirjojen kuvailua, äänikirjan kestoa tai lukijatietoja saa kopioida ja liittää Celian CD-äänikirjojen koteloihin ja muihin yhteyksiin, joissa kerrotaan Celian aineistosta.
 • Celianetin kuvia kirjojen kansista ei saa kopioida CD-koteloihin tai muihin yhteyksiin. Jos kirjasto on itse hankkinut oikeuksia kuvien käyttöön aineistonsa esilletuomisessa, niin näitä kuvia voi käyttää myös Celian aineistosta kerrottaessa.

Tilaa uutiskirjeitä

Liity uutiskirjeiden tilaajaksi! Uutiskirjeistä saat ajantasaista tietoa Celian palveluista ja kirjoista. Julkaisemme uutiskirjeitä sekä Celian lainattavasta kauno- ja tietokirjallisuudesta että oppikirjoista kiinnostuneille.

Voit tilata sähköpostiisi myös Celian kirjojen uutuusluettelon, joka ilmestyy kerran kuussa. Luettelosta löytyvät kaikki edellisen kuukauden aikana Celian kokoelmiin tulleet ääni-, piste- ja e-kirjat.

Palautetta materiaaleista

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja toiveita esitteistä, ohjeistuksesta ja muusta tukimateriaalista, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin palvelukumppaniemme tarpeisiin.

Lähetä palautteesi osoitteeseen tiedotus@celia.fi.