Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ohjeet ja tuki

Ohjeita, tukea ja neuvoja Celian henkilöasiakkaille äänikirjojen kuunteluun ja kirjojen lainaamiseen.

Kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä, jonka ruudulla näkyy Celianet-äänikirjapalvelun etusivu, jossa teksti Tervetuloa Celianetiin, kenttä kirjojen hakemista varten sekä kirjahaku.

Henkilöasiakkaana Saavutettavuuskirjasto Celiassa

Kaikki Celian palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Asiakkaaksi voivat liittyä kaikki, joilla on vaikeuksia lukea painettua kirjaa.

Celian asiakkaaksi voi liittyä kirjastossa tai oppilaitoksessa. Asiakkaana saat tunnukset Celianetiin ja pääset käyttämään palveluita. Katso lisätietoja Celia.fi-sivulta.

Vinkki! Liity Facebookissa Celian ylläpitämään julkiseen Celian verkkopalvelujen tuki -ryhmään, jossa saa neuvoja, tukea ja vinkkejä Celian verkkopalvelujen käyttöön. Facebookin Kirjoja kaikille -ryhmä tarjoaa kirjavinkkejä Celianetin kirjoista ja innostaa lukemaan.

Muutokset tiedoissa ja asiakkuuden lopetus

  • Ilmoita muutokset yhteystiedoissasi kirjastoosi, oppilaitokseesi tai Celian asiakaspalveluun palvelut@celia.fi. Ilmoita myös, jos lopetat asiakkuuden Celiassa.
  • CD-lainaajalla voi olla käytössään Näkövammaisten liiton kuuntelulaite. Laitteen huolto ja palautus: daisy@nkl.fi, p. 09 3960 4040.

Unohtuneet tunnukset

  • Jos olet unohtanut tunnuksesi, voit tilata ne uudelleen: Celianet.fi/salasanat.
  • Huomaa, että Celianetin ja Pratsam Reader -sovelluksen salasanat poikkeavat toisistaan, jos et itse ole vaihtanut niitä samaksi.

Omat asetukset

Ohjeet ja tuki -osion sisällys