Salasanat

Unohtuiko tunnus tai salasana?

Jos olet unohtanut tunnuksesi tai salasanasi:

Celianet-tunnukset

Saat tunnukset sähköpostiisi turvasähköpostina. Voit avata viestin vain yhdellä laitteella eli tunnukset kannattaa laittaa muistiin. Celianetissä voit lainata ja kuunnella kirjoja selaimessa.

Käyttäjätunnus on cela-alkuinen muilla paitsi rekisteröijillä. Rekisteröijät voivat tunnuksillaan lisätä asiakkaita.

Pratsam Reader -sovelluksen tunnukset

Saat tunnukset sähköpostiisi turvasähköpostina. Voit avata viestin vain yhdellä laitteella eli tunnukset kannattaa laittaa muistiin. Asenna sovellus ja voit lainata ja kuunnella kirjoja. Käyttäjätunnus on cela-alkuinen. Salasana ei ole sama kuin Celianet-verkkopalvelussa.

Salasanojen vaihto

Vaihda salasanasi aika ajoin turvallisuussyistä. Sovelluksen ja Celianetin salasanat vaihdetaan Celianetissä.

• Kirjaudu sisään ja vaihda salasanat Omissa tiedoissa.