Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Celias broschyrer och material

Innehåll

Tillgänglighetsbiblioteket Celias broschyrer

Tillgänglighetsbiblioteket Celia erbjuder broschyrer som bibliotek, skolor och andra samarbetspartner kan dela ut till kunderna. De broschyrer och andra produkter du beställt skickas avgiftsfritt inom cirka en vecka från beställningen. Du kan också öppna och spara broschyrerna som pdf-filer. Broschyrerna finns på finska, svenska och engelska.

Logotyp och bilder

Om du behöver Tillgänglighetsbiblioteket Celias olika logotyper eller foton kan du kontakta tiedotus@celia.fi.

Material för sociala medier, hemsidor och infoskärmar

Det är fritt tillgängligt för alla att ladda ner och använda.

Utskrivbart material och PowerPoint

Materialet uppdateras:

Användning av texter och bokomslag i Celianet-samlingen

  • Det är tillåtet att kopiera från Celianet texter som t.ex. bokens inläsare, beskrivning eller talbokens längd. Texter kan användas t.ex. på CD-fodral eller i sammanhang med presentering av Celias tjänster.
  • Däremot det inte är tillåtet att kopiera pärmbilder från Celianet. Om bibliotek har skaffat sig bilder från andra håll för sitt eget bruk kan dessa bilder användas också i passande sammanhang med Celias tjänster.

Beställ Celias nyhetsbrev

Beställ Tillgänglighetsbiblioteket Celias elektroniska nyhetsbrev eller kataloger över nya böcker till din e-post. Nyhetskatalogen innehåller alla tal-, punkt- och e-böcker som kommit till Celias samlingar under föregående månad.

Nyhetsbrev utkommer 2-4 gånger per år och kataloger över nya böcker utkommer varje månad.

Respons på materialen

Vi tar gärna emot respons och önskemål om broschyrer, anvisningar och annat stödmaterial så att de så bra som möjligt motsvarar våra servicepartners behov.
Skicka din respons till tiedotus@celia.fi.