Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Nu är det igen möjligt att använda Celias böcker

Nyheten är uppdaterad onsdag 2.10 kl 13.29

Nu är det igen möjligt att använda Celias böcker. Celianet kan dock fortfarande vara långsam. 

Nyheten är uppdaterad onsdag 2.10 kl 13.08

Det är för tillfället inte möjligt att logga in på eller använda Celianet. Vi utreder orsaken och lösningen till det med våra samarbetspartner. Dessutom är det inte möjligt att låna böcker på Pratsam Reader-appen just nu men det borde vara möjligt att lyssna på tidigare utlånade böcker.

Vid användning av Celianet har man observerat korta avbrott under veckoslutet och under början av veckan. Det kan fortfarande förekomma avbrott. Därutöver har Celianet varit långsam.

Via Pratsam Reader-appen är det möjligt att lyssna på tidigare utlånade böcker men man kan inte låna nya böcker. Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan du beställa nya på Celianet.

Celia utreder en lösning på situationen. Vi kommer att öka minneskapaciteten för Celianet och inom en snar framtid kommer det att bli en kort underhållspaus i servicen. Det meddelar vi om senare.

Om du märker några problem med användningen av Celianet kan du anmäla dem till Celias kundtjänst på eller på vår Facebook-grupp Celian verkkopalvelujen tuki. I gruppen kan man kommentera och fråga både på finska och på svenska.

Vi beklagar situationen!