Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Lähetä tietosuojaa vaativat viestit Saavutettavuuskirjasto Celiaan turvasähköpostilla

Tietokone, jonka ruudulla on avoinna Saavutettavuuskirjasto Celian turvaviestisivu. Alakulmassa on piirretty sininen näyttö, jonka ruudulla on tietoturvaa kuvaava lukko ja kilpi sekä Suomi.fi-logo.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppanien tulee käyttää Saavutettavuuskirjasto Celian turvasähköpostia tietosuojan piiriin kuuluvien tietojen lähettämiseen. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi henkilötunnukset.

Turvaviestin lähettäminen vaatii nyt vahvan tunnistautumisen

Celian turvaviestisivulla on otettu käyttöön lähettäjän vahva tunnistautuminen. Tunnistautuminen parantaa turvallisuutta ja vähentää tietoturvariskejä.

Viestin lähettäjä tunnistautuu turvaviestisivulla käyttämällä Suomi.fi-verkkotunnistautumista. Suomi.fi-tunnistautuminen on laajasti käytössä oleva turvallinen tapa kirjautua sähköisiin palveluihin pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Voit lähettää suojatun yhteyden kautta eli turvaviestinä kaikki tietosuojaa vaativat viestit Celiaan sivulta: https://turvaviesti.celia.fi/.

Asiakkaita rekisteröivien kumppanien täytyy ilmoittaa Celiaan esimerkiksi uudet pistekirjojen lainaajat sekä asiakkaat, joka siirtyvät CD-lainaajista verkkokuuntelijoiksi. Jos lähetät Celiaan asiakastietoja muuten kuin turvaviestinä, mainitse viestissä ainoastaan asiakkaan sähköpostiosoite tai nimi.

Saat lisätietoja Saavutettavuuskirjasto Celian asiakaspalvelusta, palvelut@celia.fi.