Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kerro, kerro kirjani -kampanja kirjastoissa 8.–23. syyskuuta

Avonainen kirja, josta nousee kirjaimia. Kirjan yläpuolella on Celian logo ja teksti Kerro, kerro kirjani – Äänikirja saavuttaa myös lukemisesteiset.

Celian ja kirjastojen yhteistyökampanja Kerro, kerro kirjani alkaa kirjastoissa eri puolilla Suomea kansainvälisenä lukutaitopäivänä 8. syyskuuta. Kampanjan aikana kirjastot esittelevät Celian äänikirjatarjontaa ja innostavat asiakkaita äänikirjojen pariin. Kampanja jatkuu 23. syyskuuta saakka. Lisätietoa kampanjasivulla.

Äänikirja mahdollistaa lukemisen myös henkilöille, joilla on jokin lukemiseste.

”Äänikirja on onneksi vakiinnuttanut paikkansa. Celian kirjojen käyttäjille kuunteleminen on aina ollut lukemista. Iloitsemme kirjastojen kampanjasta ja aktiivisuudesta tavoittaa myös heitä, joille painetun kirjan lukeminen ei ole mahdollista. Suomalaisten heikkenevien lukutaitotulosten valossa tarvitsemme lisää tukea erilaisille lukijoille”, kertoo Celian asiakkuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Rauha Maarno.

Celian kirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on lukemisesteen vuoksi vaikeaa. Celian valikoimaan kuuluu kauno- ja tietokirjallisuutta sekä oppikirjoja. Tutustu valikoimaan.