Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ravitsemustaito

Ravitsemustaito

Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Voutilainen, Eeva, kirjoittaja.
Lukija koneääni Elina
Muut tekijät

Fogelholm, Mikael, kirjoittaja,

Mutanen, Marja, kirjoittaja,

Julkaisukieli fin
Kesto 15 h 12 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2022 (Helsinki Celia 2022)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (15 h 12 min)
Koulutusaste Korkeakoulu
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Sanoma Pro 2016. 1.-3. painos 212 s. 978-952-63-1471-6.
Asiasanat elimistö elintasosairaudet elintavat fysiologia ihminen lihavuus ravinto ravintoaineet ravitsemus ravitsemussuositukset ravitsemustiede ruoka ruokavaliot soluelimet solut syöminen terveys terveyskäyttäytyminen terveysvaikutukset
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).