Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kepler62 : uusi maailma. [4], Luola /

Kepler62 : uusi maailma. [4], Luola

Luola vie Kepler62-lukijat seikkailuun maan alle!Bjørn Sortlandin, Timo Parvelan ja Pasi Pitkäsen huippusuosittu, kansainvälinen kirjasarja Kepler62 kuvaa tuntemattomalle planeetalle asettuneiden uudisraivaajalasten elämää. Uusi maailma on sarjan toinen tuotantokausi, jossa ovat ilmestyneet: Kaksi heimoa, Saari ja Kuiskaajien kaupunki.Elämä Kepler 62 e -planeetalla ei ole turvallista ennen kuin lapset ovat selvittäneet asetehtailija Vallvikin kohtalon ja estäneet hänen pelottavat suunnitelmansa. Tehtävä lankeaa Marielle, joka tietää isänsä majailevan tulivuoren alle muodostuneessa pohjattomassa luolastossa. Marie laskeutuu yksin pimeyden sydämeen ja kohtaa maan alla lukuisia vaaroja. Samalla hän tekee matkaa sisimpäänsä: Mariella on ollut isän lisäksi myös äiti, ja hän alkaa muistaa lapsuudestaan onnellisiakin hetkiä. Voittaako hyvä sittenkin pahan? Norjalainen Bjørn Sortland kirjoittaa Kepler62-sarjan toista tuotantokautta vuorotellen Timo Parvelan kanssa, ja planeetalle syntyneistä kahdesta heimosta kertovat tarinalinjat etenevät itsenäisesti. Pasi Pitkäsen kosmisen taidokas kuvitus viimeistelee houkuttavat avaruusseikkailut.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Parvela, Timo, kirjoittaja.
Lukija Tani, Anni
Julkaisukieli fin
Kesto 1 h 41 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2020 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2021)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (1 h 41 min)
Huomautukset Ensimmäisen osan tekijä: Timo Parvela.Teksti: Bjørn Sortland ; kuvitus: Pasi Pitkänen.Tekijät kirjoittaneet vuorotellen sarjan eri osat.
Julkaisutiedot Helsinki, WSOY [2020]. s. 978-951-0-44885-4.
Asiasanat avaruus etsintä isät kaunokirjallisuus Kepler62e (fiktiivinen paikka) käännökset lastenkirjallisuus luolastot norjankielinen kirjallisuus planeetat romaanit sarjakertomukset seikkailu seikkailukirjallisuus siirtokunnat tieteiskirjallisuus tulivuoret uhat uudisasukkaat