Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto

Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto

Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Aho, Johanna, kirjoittaja.
Lukija Lauronen, Mikko
Julkaisukieli fin
Kesto 13 h 49 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Julkaisutiedot Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3.
Asiasanat elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus