Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Oppikirja.
| Kirjan tiedot | |
| Tekijä | Aho, Johanna, kirjoittaja. | 
| Lukija | Lauronen Mikko | 
| Muut tekijät | Koponen, Mari, kirjoittaja, Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja, Stalder, Sari, kirjoittaja, | 
| Julkaisukieli | fin | 
| Kesto | 13 h 49 min | 
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020) | 
| Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min) | 
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos | 
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3. | 
| Asiasanat | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus | 
