Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Aho, Johanna, kirjoittaja. |
| Lukija | Lauronen Mikko |
| Muut tekijät | Koponen, Mari, kirjoittaja, Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja, Stalder, Sari, kirjoittaja, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 13 h 49 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020) |
| Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3. |
| Asiasanat | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus |