Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Muumilaakson kertomuksia : Tove Janssonin kirjojen mukaan

Muumilaakson kertomuksia : Tove Janssonin kirjojen mukaan

Kuvitetut kertomukset vievät matkalle Muumilaaksoon.Kolme Tove Janssonin klassikkotarinoihin perustuvaa muumikertomusta ilahduttavat koko perhettä ja sopivat erinomaisesti ääneen luettaviksi.Muumipeikko ja Muumimamma etsivät tuhotulvassa kadonnutta Muumipappaa ja kotiaan kertomuksessa Matkalla Muumilaaksoon. Kertomus Hattivattien saari puolestaan vie koko muumiperheen huiman jännittävälle kesäretkelle Seikkailu-purjeveneellä, ja Taikurin hattu kertoo siitä, miten Muumilaaksossa alkoi kerran tapahtua aivan epätavallisen taianomaisia asioita.Tove Janssonin rakastettuihin teoksiin perustuvan kuvakirjan tarinat ovat kirjoittaneet ruotsalaiskirjailijat Alex Haridi ja Cecilia Davidsson. Kirjan hurmaavan kuvituksen on tehnyt Cecilia Heikkilä.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Haridi, Alex, kirjoittaja.
Lukija Heikkilä, Pirjo
Julkaisukieli fin
Kesto 1 h 5 min
Julkaisutiedot Helsinki Tammi 2019 (Helsinki Silencio 2019)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (1 h 5 min)
Huomautukset Teksti: Alex Haridi, Cecilia Davidsson ; kuvitus: Cecilia Heikkilä.Kertomukset perustuvat Tove Janssonin kirjoihin Muumit ja suuri tuhotulva, Taikurin hattu ja Muumipeikko ja pyrstötähti.Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Julkaisutiedot Helsinki,Tammi 2019. 89s. 978-952-04-0479-6.
Asiasanat kaunokirjallisuus ruotsinkielinen kirjallisuus käännökset kertomukset lastenkirjallisuus muumit sadut seikkailu Muumilaakso