Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Suoraan sanottuna

Suoraan sanottuna

Suoraa puhetta pelistä nimeltä politiikka. Hjallis Harkimo kertoo, millaista peliä valtakunnanpolitiikan kulisseissa pelataan ja miksi tilanteen on muututtava. Harry ""Hjallis"" Harkimo teki keväällä 2018 kovia päätöksiä, jotka ravistelivat koko suomalaista poliittista kenttää: hän erosi Kokoomuksesta ja ryhtyi perustamaan uutta poliittista liikettä. Samalla myyntiin meni Harkimon osuus tälle rakkaasta Jokereista. Suoraan sanottuna -teoksessa Hjallis Harkimo paljastaa rohkeiden päätöstensä syyt. Pitkien kokousten sijasta ensimmäisen kauden kansanedustaja Harkimon kypsyttivät aivan muut, tavallisesti visusti kulissien takana pidettävät asiat. Tässä kirjassa Harkimo valaisee, miten turhautuminen Kokoomuksen politiikkaan ja puolueen sisäiseen kähmintään kanavoitui uudeksi poliittiseksi liikkeeksi - ja kuinka hän joutui hyppäämään liikkeen kanssa julkisuuteen ennen aikojaan puoluetovereiden vuodettua tiedon medialle.Harkimo myös kertoo, mikä sai hänet ylipäätään lähtemään mukaan politiikkaan ja mitkä asiat hänelle merkitsevät eniten - politiikassa, bisneksessä ja ihmissuhteissa. Harry ""Hjallis"" Harkimo (s. 1953) on sipoolainen liikemies, poliitikko ja TV-persoonallisuus. Hän tuli suuren yleisön tietoisuuteen 1980-luvun puolivälissä osallistuessaan yksinpurjehduskilpailuun maapallon ympäri. Myöhemmin hän on vaikuttanut muun muassa jääkiekkojoukkue Jokereiden omistajana ja Diili-tv-ohjelman vetäjänä. Eduskuntaan Harkimo nousi vuonna 2015 kokoomuksen edustajana, kunnes erosi puolueesta huhtikuussa 2018 perustaakseen uuden Liike Nyt -nimisen poliittisen liikkeen.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Harkimo, Harry, kirjoittaja.
Lukija Heikkilä Harri
Muut tekijät

Siivonen, Riku, toimittaja,

Julkaisukieli fin
Kesto 5 h 50 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2018 (Helsinki Silencio 2018)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (5 h 50 min)
Huomautukset Kannessa myös: "Politiikassa puheiden ja tekojen välillä on valtava ero".Osa kirjan tekstistä on aiemmin julkaistu Hjallis Harkimon kolumneissa Iltalehdessä ja Savon Sanomissa.
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Werner Söderström Osakeyhtiö [2018 978-951-0-43647-9.
Asiasanat isyys julkisuuden henkilöt muistelmat poliitikot poliittinen kulttuuri arvostelu poliittiset liikkeet perustaminen politiikka yrittäjyys