Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Viimeistä viedään, Taika Taksinen

Viimeistä viedään, Taika Taksinen

Lähiönoita Taika Taksiselle ei riitä mikään. Nyt hän pyrkii presidentiksi!Taika Taksinen ei luovuta. Hän on päässyt jo eduskuntaan ja ministeriksi, mutta hänpä haluaakin presidentiksi. Eikä Taika todellakaan kaihda keinoja, taikakeinojakaan, kun hän pyrkii päämääräänsä. Roosa ja Lars ovat pahassa pulassa, sillä Taika saa jopa heidän äitinsä mukaan Vahvanainen-verkostoonsa. Kun Sirkuslaakson taivas täyttyy noitien kuumailmapalloista, Roosa ja Lars tietävät, että nyt on tosi kyseessä. Seuraa hurja taistelu, jollaista ei ole ennen nähty.Sarjassa ovat ilmestyneet myös kirjat Tervemenoa Taika Taksinen ja No on se nyt kumma, Taika Taksinen.Siri Kolu (s. 1972) on kirjailija, esitysdramaturgi, ohjaaja ja teatteriopettaja. Hän on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ennen teatterikoulutustaan hän opiskeli kirjallisuutta ja teatteritiedettä Helsingin yliopistossa.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Kolu, Siri, kirjoittaja.
Lukija Tani, Anni
Julkaisukieli fin
Kesto 5 h
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2017 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2017)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (5 h)
Huomautukset Nimiösivulla myös: Sisältää Roosa Hurmeen ja Lars Strömin päivitetyn teoksen: Lähiönoidan nujertaminen - taistelijan käsikirja.
Julkaisutiedot Helsinki, Otava 2017. s. 978-951-1-31746-3.
Asiasanat huumori kaksoishahmo kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus lastenkirjallisuus magia presidentinvaalit puolueet noidat romaanit seikkailu taikominen vaalikampanjat verkostot äidit