Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Newtonin kana : tiede keittiössä

Newtonin kana : tiede keittiössä

Miksi kerma muuttuu voiksi? Kuka keksi maitokaakaon ja mikä yhteys on geologisella vallankumouksella ja minestronekeitolla? Tieteen ja keittiön suhdetta tutkailevassa kirjassa sukelletaan syvälle keittotaidon, luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Bucchi, Massimiano.
Lukija Silolahti Katri
Muut tekijät

Lahdensuu, Laura, suom,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Il pollo di Newton : la scienza in cucina
Kesto 5 h 2 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2014 (Helsinki Silencio 2014)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (5 h 2 min)
Alkuteoksen tiedot [Helsinki], Gaudeamus 2014. 216 s.. 978-952-495-335-1.
Asiasanat gastronomia juomat luonnontieteet ruoanvalmistus ruoat
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).