Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Newtonin kana : tiede keittiössä

Newtonin kana : tiede keittiössä

Miksi kerma muuttuu voiksi? Kuka keksi maitokaakaon ja mikä yhteys on geologisella vallankumouksella ja minestronekeitolla? Tieteen ja keittiön suhdetta tutkailevassa kirjassa sukelletaan syvälle keittotaidon, luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Bucchi, Massimiano.
Lukija Silolahti, Katri
Julkaisukieli fin
Kesto 5 h 2 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2014 (Helsinki Silencio 2014)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (5 h 2 min)
Julkaisutiedot [Helsinki], Gaudeamus 2014. 216 s.. 978-952-495-335-1.
Asiasanat gastronomia juomat luonnontieteet ruoanvalmistus ruoat