Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren

Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren

”Snygg, trevlig, rolig tjej. Henne vill man ju ligga med.” Så tänker Patrik kanske, innan hans tankar strövar vidare till något helt annat. Klara, för sin del, har fokus. Hon tänker ständigt på sin chef Patrik Lundgren, hon vill att han ska smeka hennes rumpa som man smeker ett marsvin och hon önskar han kunde ge henne lite eftermiddagssmisk. Bara så där. Klara är i trettioårsåldern och har ett halvbra jobb i Stockholms medievärld. Hon har bulimiska tendenser och problem med magen, men hon har också något mycket fint: en livlig fantasi. Som dessvärre hakat upp sig på just Patrik Lundgren, en stadgad medieman som är lika karismatisk som störig. Problemet är att det bara är i sina fantasier som Klara lever livet fullt ut. Och det anstår henne inte att vara besatt av en man, åtminstone inte på ett självutplånande sätt. Patrik Lundgren är en energitjuv, och den energin vill Klara ha tillbaka. Hon måste få Patrik Lundgren att tänka på henne till vilket pris som helst. Nu är det Klaras tur att styra och ställa.

Logga in

Information om boken

Författare Sonck, Josefin, författare.
Inläsare Wenner Tångring, Klara
Språk swe
Speltid 6 h 26 min
Utgivningsuppgifter Helsingfors Schildts & Söderströms 2020 (Helsingfors Texteller 2020)
Fysisk beskrivning talbok Daisy 2.02 (6 h 26 min)
Anmärkningar Ord Patrick Lundgren i titeln är överstreckade.Samproduktion med förlaget. Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Utgivningsuppgifter Helsingfors, Schildts & Söderströms 2020. s. 978-951-52-5140-4.
Ämnesord besatthet chefer debutverk fantasi finlandssvensk litteratur finlandssvenska humor inre världen kvinnor mediebranschen psykologiska romaner romaner skönlitteratur önskedrömmar