Kuuntelu tabletin tai kännykän sovelluksella

Pratsam Reader -sovellus on Celian tarjoama maksuton äänikirjojen kuunteluohjelma tableteille ja älypuhelimille. Sovelluksella voi myös hakea ja lainata kirjoja.

Ohjelma toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmän laitteissa, käytännössä siis mm. iPadissa, iPhonessa, Samsungin tableteissa ja älypuhelimissa sekä LG:n, Huawein, Doron, Lenovon ja Asusin mobiililaitteissa. Pratsam Reader -sovellusta ei ole saatavilla Windows-puhelimille.

Löydät Pratsam Reader -sovelluksen App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta.

Pikaohje Pratsam Reader -sovelluksen käytön aloitukseen

1. Lataa tabletillesi tai älypuhelimellesi maksuton Pratsam Reader -sovellus. Löydät sovelluksen App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta. Sovelluksen voi ladata iPadille, iPhonelle ja Android-käyttöjärjestelmän laitteille, esim. Samsungin, Lenovon, Asusin ja Doron mobiililaitteille.
  2. Kirjaudu sovellukseen tunnuksilla, jotka olet saanut sähköpostiisi. Tunnusviestin otsikko on Pratsam Reader-tunnukset.
    Huomaa, että olet voinut saada sähköpostiisi myös toiset tunnukset, joiden otsikko on Celianet-tunnukset. Niiden käyttäjätunnus on sama mutta salasana eri.
  3. Etsi ja lainaa haluamasi kirjat sovelluksen yläkulman suurennuslasikuvakkeen kautta.
  4. Odota hetki, kun kirjat siirtyvät kuuntelua varten.
  5. Aloita kuuntelu!

Tarkemmat ohjeet Pratsam Reader -sovelluksen käyttöön löydät alasivuilta Pratsam Reader iPadilla ja iPhonella ja Pratsam Reader Android-laitteilla.

Unohditko tunnuksen tai salasanan Pratsam Reader -sovellukseen?

Tilaa unohtunut Pratsam Reader -tunnus ja salasana lomakkeella sähköpostiisi.

Eikö sinulla ole vielä tunnuksia, vaikka olet jo Celian asiakas?

Ota yhteys Celian asiakaspalveluun palvelut@celia.fi. Jos olet saanut Celiasta CD-levyjä, et voi enää jatkossa saada levyjä, kun aloitat Pratsam Reader -sovelluksen käytön.

Vinkkejä sovelluksen käyttöön:

• Yhteyshenkilösi voi lainata laitteeseesi kirjoja Celianet-verkkopalvelun kautta vaikka toiselta puolelta Suomea. Yhteyshenkilö tarvitsee tätä varten vain Celianet-tunnuksesi, jotta hän pääsee kirjautumaan ja lainaamaan kirjoja. Kun hän lainaa kirjoja Celianetistä, hänen pitää valita vaihtoehdoksi ”Kuuntelu sovelluksessa”, jolloin kirjat siirtyvät automaattisesti laitteesi Pratsam Reader -sovellukseen.
  • Kun kirjaudut Pratsam Reader -sovellukseen, voit valita aloitusnäkymästä vaihtoehdon ”Kirjaudu automaattisesti”. Silloin sinun ei tarvitse syöttää uudestaan tunnusta ja salasanaa, kun avaat sovelluksen seuraavan kerran.
  • Kun lataat kirjat offline-tilaan, voit kuunnella kirjoja vaikka sinulla ei olisi koko ajan verkkoyhteyttä.  Tämä on kätevää esimerkiksi matkoilla, kun internetyhteyttä ei ole. Lataus offline-tilaan voi myös parantaa kuuntelun jatkuvuutta, jos siinä on muuten ongelmia.
    • Katso myös video-ohje kirjan lataamisesta offline-tilaan:

Usein kysyttyä Pratsam Reader -sovelluksesta