Kuuntelu Daisy-soittimella

Ladattujen kirjojen kuuntelu Daisy-soittimella

Soittimen hankinta

Toimi näin

• Lainaa kirja ladattavaksi Celianetissä.
  • Lataa kirja tietokoneelle.
  • Pura kirjatiedosto.
  • Siirrä kirja muistikortille tai muistitikulle. Daisy-apuri helpottaa kirjan purkamista ja siirtämistä.
  • Kuuntele kirjaa Daisy-soittimella.

Ladatun kirjan siirto tietokoneelta muistikortille tai -tikulle Daisy-apurin avulla

Siirrätkö Celianetista lataamiasi kirjoja Daisy-soittimeen tai mp3-soittimelle muistikortin tai -tikun avulla? Voit asentaa tietokoneellesi siirtoa helpottamaan ilmaisen ohjelman, jonka nimi on Daisy-apuri.

Kun käytät Daisy-apuria, sinun ei tarvitse enää purkaa zip-tiedostoja. Ohjelma löytää lataamasi kirjat ja siirtää ne automaattisesti muistikortille tai -tikulle.

Daisy-apuri toimii Windows-tietokoneella.

Daisy-apurin on tuottanut Näkövammaisten liiton Tiedonhallintapalvelut Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Lue käyttöohje ja lataa Daisy-apuri. (Näkövammaisten liiton verkkosivuilta)