Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Uusimmat kerhokirjat

Helmikuun kerhokirjat

Tämä sivu mieluiten piiloon navigaatiosta!

Jännitystä elämään

Murhakuja : jännitysromaani / Timo Sandberg ; lukija Tuomas Tulikorpi, 8 h 28 min
Ristiriitoja näytelmällään herättänyt harrastajanäyttelijä löydetään surmattuna sorakuopalta, ja syyllisiksi esitetään pirtutrokareita. Etsiväkonstaapeli Otso Kekki on kuitenkin eri mieltä, mutta tutkimusten suorittaminen 1930-luvun kiristyneessä tilanteessa ja kahtia jakautuneessa Suomessa ei ole lainkaan helppoa.
339269

Valehtelija / Nora Roberts ; suom. Päivi Pouttu-Delière ; lukija Kati Tamminen, 18 h 33 min
Yllättäen leskeksi jäänyt Shelby kääntää uuden lehden elämässään ja muuttaa pienen lapsensa kanssa takaisin kotikonnuilleen Tennesseehen. Pian kuitenkin selviää, että edesmennyt mies olikin jotain aivan muuta kuin väitti, ja Shelbyn niskaan kaatuu valtava velkataakka ja jotain paljon pahempaa.
338499

Kevyttä ja viihdyttävää

Ylipainolisämaksu / Kaisa Haatanen ; lukija Krista Putkonen-Örn, 3 h 39 min
Tytti Karakoskelle elämä on matka, jossa kantamuksia varten vaaditaan ylipainolisämaksu. Tytti matkustaa muistoissaan lapsuuden hiekkalaatikon kautta Tutankhamonin hautakammioon.
337607

Belgravia / Julian Fellowes ; suom. Markku Päkkilä ; lukija Eero Saarinen, 14 h 59 min
1800-luvun alun Lontoon ylhäisöpiireissä kuohuu. Belgraviassa järjestetyissä tanssiaisissa jalosukuinen Edmund rakastuu nousukasperheen kauniiseen tyttäreen Sophieen. Tieto Napoleonin armeijan lähestymisestä erottaa rakastavaiset, mutta tanssiaisten muisto kantaa odottamattomalla tavalla vuosikymmenien päähän.
336146

Elämää ennen ja nyt

Heikki Kinnunen : tarinankertojan elämät / Elisa Heilala ; lukija Tapio Rauvala, 7 h 53 min
Näyttelijälegenda avaa ensimmäistä kertaa yksityiselämäänsä ja omia tuntojaan: lapsuuden isosta rautatieläisperheestä, tiestään Teatterikouluun ja sieltä Suomen arvostetuimmille näyttämöille. Omia näkemyksiään näyttelijästä kertovat kirjassa myös perhe ja lukuisat työtoverit vuosien varrelta.
335203

Minä perustin uusnatsijärjestön : Suomen Vastarintaliikkeen ex-johtajan muistelmat / Henrik Holappa ; lukija Ossi Koskelainen, 5 h 47 min
Entinen uusnatsijärjestön johtaja kertoo, miten hän uhrasi 15 vuotta elämästään uusnatsismille ja kuinka hän onnistui irtautumaan järjestöstä. Kirjassaan hän paljastaa väkivaltaisen Suomen vastarintaliikkeen toimintatavat, joilla järjestö pyrkii kohti kansallissosialistista Pohjolaa.
337317