Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Suuri suomalainen leipäkirja

Suuri suomalainen leipäkirja

Itsetehty leipä on nautinto kaikille aisteille. Upota kädet taikinaan, tunne tuoreen leivän tuoksu, haukkaa pala vastapaistettua leipää. Koe onnistumisen iloa leipäkirjan parissa. Tämä kirja sisältää selkeitä ja kaikkien toteutettavissa olevia reseptejä. Helppotajuisilla resepteillä kirja luo innostusta ja uskoa kotileipojien omiin kykyihin. Kirjassa ohjeistetaan useita erilaisia tapoja valmistaa leipää. Halusitpa nopeita tai ajan kanssa tehtyjä leipiä, molempiin löytyy runsaasti reseptejä. Yksinkertaisia muutaman raakaaineen leipiä sekä enemmän aineksia sisältäviä reseptejä. Oman leipäjuuren valmistusohjeita ja monin erilaisin tavoin kohotettuja leipiä. Kirjassa on yhteensä reilusti yli 100 reseptiä. Laaja ja mielenkiitoinen teos on tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvästä leivästä. Leipäkirjan sisältöä: - terveellistä ja monipuolista leipää - Eri tavoin kohotettuja leipiä: hapanjuuri, aitoa ruis leipää, tuorehiiva, kuivahiiva, leivinjauhe, sooda - Eri viljalajeja: kokojyvä, speltti, kaura, ruis, ohra, tattari, hirssi yms. - Vaihtoehtoja myös erityisruokavalioita noudattaville - Leipiä joissa mukana mausteita, pähkinöitä, siemeniä, hedelmiä, juureksia jne. - Paljon erityyppisiä leipäreseptejä, esim. patonkeja, sämpylöitä, focacciaa, rieskaa, skonsseja, limppuja, naanleipää, - Chapati-leipää, mallasleipää, näkkileipiä, vuoka leipiä, pataleipiä, paahtoleipä, hapanjuurileipiä, bagelit, brezelit - Yksinkertaisia ja nopeita reseptejä - Vähän haastavampia, mutta palkitsevia reseptejä – myös vaihekuvia - Paljon erilaisia kikkoja, esim. miten leipään saadaan rapea kuori

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Sillanpää, Kaisa, kirjoittaja.
Lukija Rauvala Tapio
Julkaisukieli fin
Kesto 5 h 44 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2022 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2022)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (5 h 44 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Readme.fi [2021]. 351 s. 978-952-373-183-7.
Asiasanat hapanleipä keittokirjat leipominen leipä ruisleipä ruokaohjeet saaristolaisleipä sämpylät
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).