Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kahdeksan kuplan Suomi : yhteiskunnan muutosten syvät tarinat

Kahdeksan kuplan Suomi : yhteiskunnan muutosten syvät tarinat

Mitä on yritysjohtajan onni täyden kalenterin puristuksessa, ja mitä sairaanhoitaja jännittää vuorolistojensa äärellä? Miltä näyttää Suomi paperitehtaan piipun juurelta? Millaista on maahanmuuttajana pyörittää pizzeriaa savolaisella kylänraitilla, ja vieläkö kaikuu yhteiskunnan kutsu Kainuun korvessa? Suomalaiset ovat astuneet 2000-luvulla uuteen, entistä kovempaan maailmaan. Markkinoiden avautuminen ja uudet teknologiat luovat uusia mahdollisuuksia mutta lisäävät myös painetta: vaatimukset ovat kasvaneet, ja muutos murentaa vanhoja elämäntapoja ja identiteettejä. Kahdeksan kuplan Suomi kuvaa talouden murrosten silmässä elävien ihmisten kokemuksia itsestään ja yhteiskunnasta: sitä, mitä he odottavat itseltään ja toisiltaan. Se kertoo myös tahdosta ja tunteista, jotka sitovat ihmisiä yhteen. Millaista tarinaa suomalaiset kertovat itsestään, ja millaisia tunteita tarinaan liittyy? Kuulemmeko ja ymmärrämmekö toistemme tarinoita?

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Kantola, Anu, kirjoittaja.
Lukija Saksman Anna
Muut tekijät

Aaltonen, Sanna, kirjoittaja,

Haikkola, Lotta, kirjoittaja,

Junnilainen, Lotta, kirjoittaja,

Luhtakallio, Eeva, kirjoittaja,

Patana, Pauliina, kirjoittaja,

Timonen, Joonas, kirjoittaja,

Tuominen, Pekka, kirjoittaja,

Julkaisukieli fin
Kesto 9 h 27 min
Julkaisutiedot Helsinki Gaudeamus 2022 (Helsinki Book Garden 2022)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (9 h 27 min)
Huomautukset Vertaisarvioitu.Teos liittyy tutkimusprojektiin Kansalaisuuden kuilut ja kuplat / Tackling biases and bubbles in participation (BIBU).Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Alkuteoksen tiedot [Helsinki], Gaudeamus [2022]. 335 s. 978-952-345-159-9.
Asiasanat ammattiryhmät eriarvoisuus hyvinvointivaltio käsitykset rakennemuutos sosiaalinen kerrostuneisuus sosioekonominen asema Suomi työelämä yhteiskunnallinen muutos yhteiskunta yhteiskuntakehitys yhteiskuntaluokat