Ammatillinen mikrobiologia
Ammatillinen mikrobiologia
Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Sojakka, Kirsi, kirjoittaja. |
| Lukija | koneääni Elina |
| Muut tekijät | Opetushallitus, Välimäki, Maija-Liisa, kirjoittaja, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 15 h 19 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
| Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (15 h 19 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Opetushallitus 2020. 2. painos 309 s. 978-952-13-4723-8. |
| Asiasanat | aseptiikka bakteerit bioanalytiikka laboratoriot laboratoriotekniikka laboratoriotutkimus mikrobiologia mikrobit mikro-organismit mikroskopia oppikirjat sterilointi (puhdistus) |