Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Malorie

Malorie

Piinallisen jännittävän Bird Boxin tarina jatkuu.Malorie elää teini-ikäisten lastensa kanssa side silmillään Camp Yadinissa, entisellä kesäleirialueella. Maailma ympärillä on hengenvaarallinen, sillä kaikkialla on olioita, joiden katsominen tai koskettaminen suistaa hulluuteen ja itsemurhaan. Eräänä päivänä Malorie saa tietää, että hänen vanhempansa ovat kenties sittenkin selviytyneet, eikä hän näe muuta vaihtoehtoa kuin ottaa riskin ja lähteä lapsineen kohti tuntematonta.Josh Malermanin esikoisromaani Lintuhäkki ja sen pohjalta tehty Netflix-elokuva Bird Box ovat olleet maailmanlaajuinen hitti. Maloriessa hyytävä aistikauhu työntyy iholle asti.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Malerman, Josh, kirjoittaja.
Lukija Paavola, Satu
Julkaisukieli fin
Kesto 9 h 17 min
Julkaisutiedot Hämeenlinna Karisto 2021 (Helsinki Silencio 2021)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (9 h 17 min)
Huomautukset Irtopäällyksessä myös: Älä katso, älä kosketa.Jatkoa teokselle Lintuhäkki.Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Julkaisutiedot Hämeenlinna, Karisto [2021]. 978-951-1-38078-8.
Asiasanat englanninkielinen kirjallisuus henkiinjääminen kaunokirjallisuus käännökset lapset (perheenjäsenet) Michigan psykologinen jännityskirjallisuus psykologinen kauhukirjallisuus romaanit selviytyminen sokeus Yhdysvallat yliluonnolliset olennot äidit