Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Sankaritarinoita nuorilta nuorille : tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

Sankaritarinoita nuorilta nuorille : tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria OcasioCortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmentä muuta yllättävää ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria! Inspiroivassa kirjassa esitellään nuorten valitsemia edelläkävijöitä, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myös monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarinoita, joissa he kertovat rohkeista esikuvistaan ja tutustuttavat lukijan uskomattomiin nuoriin eri puolilta maailmaa. Sankariesittelyjen värikkään ja vaikuttavan kuvituksen on tehnyt joukko eturivin kuvittajia. Kirjoittajina on 30 KirjaKallion nuorta lupausta, ja loppusanat on kirjoittanut heidän opettajansa, Kallion lukion kirjallisen ilmaisun lehtori, FL Eva Havo. Kirjoittajat ovat valinneet tarinoiden päähenkilöiksi omat sankarinsa kehopositiivisuusaktivista huippufyysikkoon. Nuorissa on uskomatonta voimaa!

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Lukija Saisio Elsa
Muut tekijät

Malmioja, Aija, kuvittaja,

Marttio, Annikki, kirjoittaja,

Julkaisukieli fin
Kesto 2 h 6 min
Julkaisutiedot Helsinki Into 2020 (Helsinki Silencio 2020)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (2 h 6min)
Huomautukset Yhteistuotanto kustantajan kanssa.Kirjoittajat: Annikki Marttio ja 28 muuta, kuvittajat: Aija Malmioja ja 16 muuta.Kirjoittajat ovat opiskelijoita Kallion lukiosta Helsingistä.
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Into [2020]. 978-952-351-251-1.
Asiasanat esikuvat henkilökuvat idolit julkisuuden henkilöt kertomukset merkkihenkilöt nuortenkirjallisuus sankarit yhteiskunnalliset vaikuttajat