Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Takaisin Onnelaan

Takaisin Onnelaan

Miten jatkuu iki-ihanasta Puhtaat valkeat lakanat -televisiosarjasta tutun Raikkaan yrittäjäperheen tarina? Puhtaat valkeat lakanat oli aikoinaan suurmenestys, joka tuli tutuksi myös samannimisenä kirjana ja sai jatko-osan Onnela. Raikkaiden menestystarina kääntyy tragediaksi, kaikki menetetään, myös Onnela, jota isä Ensio haikailee aina. Mutta tyttäret ja miehineen rakentavat tarmokkaasti uutta menestystä. Kunnes jälleen koittaa romahdus. Kinasteluista huolimatta perhe pitää yhtä, ja elämä jatkuu laman keskelläkin. Ensio Raikkaan sanoin ihmiseltä voidaan viedä rahat ja talot ja tehtaat, mutta muistot ovat elämän taseessa omaa pääomaa.Romaani Onnela ilmestyi vuonna 1997. Nyt ilmestyvään laitokseen Raija Oranen on jatkanut tarinaa vielä joitain vuosia eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Oranen, Raija, kirjoittaja.
Lukija Flink Pinja
Julkaisukieli fin
Kesto 14 h 46 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2020 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2020)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (14 h 46 min)
Sarja Puhtaat valkeat lakanat
Huomautukset Ilmestynyt ensimmäisen kerran Gummeruksen julkaisemana 1997 nimellä Onnela. Nyt uudelleen julkaistuun laitokseen Raija Oranen on kirjoittanut jatkoa Onnelan tarinalle.
Alkuteoksen tiedot Helsingissä, Kustannusosakeyhtiö Otava, [2019]. 978-951-1-34384-4.
Asiasanat elämänmuutokset perheet kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus kaupungit Helsinki 1990-luku keinottelu pankit konkurssi perhe-elämä perheyritykset poliitikot romaanit sukuromaanit suomalaisuus vaatetusala yritykset viihdekirjallisuus yhteiskunnallinen muutos yrittäjät