Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto

Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto

Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Seppänen, Mervi M., kirjoittaja, valokuvaaja.
Lukija Heikkilä, Harri
Julkaisukieli fin
Kesto 8 h 28 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2019 (Helsinki Silencio 2019)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (8 h 28 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Julkaisutiedot [Helsinki], Maahenki 2019. 224 s. 978-952-301-150-2.
Asiasanat ekotehokkuus elintarviketuotanto kasvinviljely kestävä kehitys kestävä maatalous kotieläintuotanto luonnonvara-ala maanviljely maataloustuotanto oppikirjat ruokajärjestelmät ruokaturva ympäristövaikutukset