Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: Pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

TekijäTervo, Kati, kirjoittaja.
LukijaStröm, Maija-Liisa
Julkaisukielifin
Kesto3 h 56 min
JulkaisutiedotHelsinki Celia 2019 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2019)
Ulkoasuäänikirja Daisy 2.02 (3 h 56 min)
JulkaisutiedotHelsinki, Otava 2019. 978-951-1-33183-4.
Asiasanat kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuuskeittiötmuistelmatromaanitruoka