Till bords med Jean Sibelius
Till bords med Jean Sibelius
Jean Sibelius (1865-1957) var inte bara en stor kompositör, han var också en gourmand som gärna dinerade på de bästa restaurangerna. Den här kulturhistoriska matboken ger en inblick i såväl vardag som fest hos kompositören och hans familj.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Lehmusoksa, Risto. |
| Lukija | Dammert Pontus |
| Muut tekijät | Lehmusoksa, Ritva, Montonen, Pia Maria, övers, |
| Julkaisukieli | swe |
| Alkuteos | Jean Sibeliuksen pöydässä |
| Kesto | 5 h 53 min |
| Julkaisutiedot | Helsingfors Celia 2015 (Helsingfors Synskadades Centralförbund 2015) |
| Ulkoasu | talbok Daisy 2.02 (5 h 53 min) |
| Alkuteoksen tiedot | Helsingfors, Auditorium 2015. 231 s. 978-952-7043-45-5. |
| Asiasanat | finlandssvenska kulinarism kulturhistoria matkultur historia matrecept måltider personhistoria tonsättare |