Tunne hygieniaosaaminen
Tunne hygieniaosaaminen
Teos kertoo elintarvikehygieniasta, -mikrobiologiasta ja -lainsäädännöstä ja antaa tuoreimmat tiedot omavalvonnasta, puhtaanapidosta ja ruokamyrkytysten syistä. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Ijäs, Tuija. |
| Lukija | koneääni Esa |
| Muut tekijät | Pakaslahti, Hella, kuv, Välimäki, Maija-Liisa, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 5 h 40 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012) |
| Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (5 h 40 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Otava 2009. 2-.3. p. 126 s.. 978-951-1-21677-3. |
| Asiasanat | elintarvikehygienia elintarvikelainsäädäntö hygienia elintarvikeala ruokamyrkytys |