Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Suomalainen ruokalasku

Suomalainen ruokalasku

Taloustoimittaja Seppo Konttinen etsii syitä siihen miksi ruoka on Suomessa niin kallista. Syyt löytyvät elintarviketaloudesta, joka on keskittynyt muutaman suuryrityksen varaan. Nämä hallitsevat tukku- ja vähittäiskauppaa ja päättävät hinnoista. Kuluttajien etu ei toteudu missään osassa ruokaketjua.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Konttinen, Seppo.
Lukija Aula Jari
Julkaisukieli fin
Kesto 6 h 53 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2011)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (6 h 53 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Siltala 2011. 205 s.. 978-952-234-088-7.
Asiasanat elintarvikeala kilpailukyky elintarvikeketjut elintarvikepolitiikka Suomi elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet hinnanmuodostus kauppa keskusliikkeet kuluttajahinnat maatalous ruoka hinnat
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).