Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Petos lautasella : tiedätkö, mitä kaikkea suuhusi panet?

Petos lautasella : tiedätkö, mitä kaikkea suuhusi panet?

Teoksessa paljastetaan elintarvikkeissa käytetyt lisäaineet, mystiset E-koodit, arominvahventeet ja ravintoaineet. Kirjan lopussa on tietoa yleisimpien elintarvikkeiden säilymisestä ja vihannesten satokausista, lista puhdasta ruokaa tarjoavista suomalaisista tuottajista sekä lisäaineopas.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Nilsson, Mats-Eric.
Lukija Eskelinen Petri
Muut tekijät

Valta, Tuulikki, suom,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Den hemlige kocken
Kesto 13 h 57 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2011)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (13 h 57 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, WSOY 2009. 2. p. 309 s. 978-951-0-34539-9.
Asiasanat elintarviketeollisuus elintarvikkeet lisäaineet ruoka-aineet säilöntäaineet terveysvaikutukset
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).