Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Tietopaketti ruoka-alan ammattilaisille sekä kotikokeille elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä ruoanvalmistuksen luonnontieteellisistä ilmiöistä. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Parkkinen, Kirsti. |
| Lukija | Hänninen Antti |
| Muut tekijät | Rautavirta, Kaija, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 14 h 56 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (14 h 56 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Restamark 2010. 270 s. 978-951-9185-67-5. |
| Asiasanat | elintarvikkeet kemia ominaisuudet ruoanvalmistus ruoka-aineet säilytys säilyvyys |