Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Aitoa ruokaa

Aitoa ruokaa

Ruotsalaistoimittaja paljastaa, mitä kaikkea teollisesti valmistetut elintarvikkeet oikein sisältävät ja miten ne on valmistettu. Hän esittelee myös vaihtoehtoja runsaasti lisäaineita sisältäville ja muuten kyseenalaisille tuotteille.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Nilsson, Mats-Eric.
Lukija Finne Arja
Muut tekijät

Toivanen, Riikka, suom,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Äkta vara : guiden till oförfalskad mat
Kesto 42 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2010 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2010)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (11 t 42 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Atar 2010. 272 s. 978-952-99697-8-4.
Asiasanat elintarviketeollisuus elintarvikkeet lisäaineet luomutuotteet ruoka ruoka-aineet
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).