Keittiön kautta : ruoanvalmistajan kirja
Keittiön kautta : ruoanvalmistajan kirja
Kirja on suunniteltu käytettäväksi kotona, ammattiin opiskeltaessa, erilaisilla kursseilla ja peruskoulun kotitalousopetuksessa. Kirjassa teoria ja käytäntö tukevat toisiaan. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Mäkinen, Eira. |
| Lukija | Hänninen Antti |
| Muut tekijät | Mäkinen, Eira, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 22 h 20 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Celia 2007) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (22 h 20 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Otava 2005. 304 s.. 951-1-20324-X. |
| Asiasanat | keittokirjat ruoanvalmistus ruokaohjeet tarjoilu |