Sydän lautasella
Sydän lautasella
Tv-kokki Henri Alén kertoo intohimostaan ruokaan ja kokemuksistaan ravintolamaailmassa. Hän esittelee eri ruoka-aineita ja ruokalajeja sekä opastaa tasapainoisen menun luomisessa. Hän paljastaa myös suosikkireseptejään.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Alén, Henri. |
| Lukija | Wardi Soila |
| Muut tekijät | Oksanen, Annukka, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 6 h |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2007) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h) |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Tammi 2007. 257 s.. 978-951-26-5575-5. |
| Asiasanat | ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet |