Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa
Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa
Kirjassa kerrotaan ravintola-alan kehittymisestä 1800-luvun alkuvuosikymmeniltä itsenäisyyden alkuun asti. Kirjassa on tietoa muun muassa yritysten omistajista, vieraista sekä viihde- ja ruokatarjonnasta.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Hirn, Sven. |
| Lukija | Lehtimäki-Ristoja Aulikki |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 6 h 45 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Celia 2007) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 45 min) |
| Sarja | Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia |
| Alkuteoksen tiedot | 978-951-746-897-8. |
| Asiasanat | hotellit ravintolat 1814-1917 ruokakulttuuri seuraelämä |