Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus
Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus
Kirja antaa perustiedot elintarvikkeista ja ruoanvalmistuksesta sekä niihin kytkeytyvästä ravitsemustiedosta ja hygieenisestä toiminnasta. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Lampi, Raija. |
| Lukija | Antti Hänninen |
| Muut tekijät | Lampi, Raija, Luola, Markku, Seppänen, Hilkka, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 16 h 8 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (16 h 8 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, WSOY 2005. 316 s.. 951-0-28869-1. |
| Asiasanat | elintarvikkeet ruoanvalmistus ruoka-aineet |