Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet
Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet
Kirja antaa yleiskuvan hotelli-, ravintola- ja catering-alan palveluista ja tuotteista sekä toimintatavoista asiakastilanteissa eri palveluympäristöissä. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Hiekkataipale, Anne. |
| Muut tekijät | Hiekkataipale, Anne, Keränen, Sirpa, Soininen, Lea, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 3 h 15 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (3 h 15 min) |
| Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, WSOY 2004. 104 s.. 951-0-26503-9. |
| Asiasanat | asiakaspalvelu ateriapalvelut hotelliala ravitsemisala tarjoilu |