Urho Kekkosen pöydässä
Urho Kekkosen pöydässä
Urho Kekkosen henkilökohtaisen kulinaarisen historian lisäksi katsaus Suomen ruokakulttuurin 1900-luvulla kokemiin suuriin muutoksiin. Ne veivät pettuleipäkansan pastojen ja pitsojen ääreen.
Kirjan tiedot |
|
| Tekijä | Lehmusoksa, Risto. |
| Lukija | Aula Jari |
| Muut tekijät | Lehmusoksa, Ritva, |
| Julkaisukieli | fin |
| Kesto | 9 h 35 min |
| Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2006) |
| Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (9 h 35 min) |
| Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Ajatus 2005. 951-20-6665-3. |
| Asiasanat | ruokakulttuuri |