Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Urho Kekkosen pöydässä

Urho Kekkosen pöydässä

Urho Kekkosen henkilökohtaisen kulinaarisen historian lisäksi katsaus Suomen ruokakulttuurin 1900-luvulla kokemiin suuriin muutoksiin. Ne veivät pettuleipäkansan pastojen ja pitsojen ääreen.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Lehmusoksa, Risto.
Lukija Aula Jari
Muut tekijät

Lehmusoksa, Ritva,

Julkaisukieli fin
Kesto 9 h 35 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2006 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2006)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (9 h 35 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Ajatus 2005. 951-20-6665-3.
Asiasanat ruokakulttuuri
Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Evästeet (cookies) ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle sivustoa selattaessa. Celian hallinnassa olevat verkkosivut käyttävät evästeitä. Lue lisää tietosuojasta Celiassa ja Celian käyttämistä evästeistä.

Välttämättömät evästeet

Hyödynnämme evästeitä palveluiden perustoiminnallisuuksien toteuttamiseksi. Tällaisia toiminnallisuuksia ovat esim. sisäänkirjautuminen ja käyttäjäkohtaisten asetusten muistaminen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Matomo Analytics -ohjelman avulla suoritamme yleisömittauksen sivustolla. Evästeiden avulla muodostetaan raportti verkkosivun käytöstä ja kävijämääristä. Raportista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Chat-palvelumme käyttää evästeitä istunnon tunnistamiseen. Evästeet ja päätelaitetiedot mahdollistavat käyttäjän yksilöimisen palvelua varten.

Sivustolla olevat videot ovat YouTube-upotuksia. Kun avaat videon, hyväksyt YouTuben käyttöehdot (youtube.com).