Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Celias utbildningar för lärare hösten 2022

Celia ordnar regelbundet utbildningar och evenemang för lärare om tillgänglig läsning och litteratur. Alla höstens utbildningar är avgiftsfria och ordnas på finska via Teams.

Celia pähkinänkuoressa (Celia i ett nötskal) 21.9

För vem är Celia avsedd? Vad får jag från Celia? Hur får jag tillgång till Celias material? I utbildningen Celia i ett nötskal, som ordnas på onsdag 21.9 kl. 14.30 – 15.30, berättar vi kortfattat om Celias tjänster för elever med särskilda behov.

Anmälan till evenemanget är avslutad.

Yhteistyö Celian kanssa -dialogi (Dialogen Samarbete med Celia) 27.9

Vi vill bättre förstå hur våra tjänster fungerar i skolvardagen. Vi vill också erbjuda er möjlighet att berätta vilka behov och önskemål lärare har när det gäller att hjälpa elever som kämpar med läsutmaningar. Delta i dialogen om skolornas samarbete med Celia. Dialogen hålls på tisdag 27.9 kl. 14.00 – 15.15.

Anmälan till evenemanget är avslutad.

Monikanavaisuus lukemisen opetuksessa (Multimodalitet i läsundervisningen) 12.10

På webbseminariet studerar vi böcker från Celia som användaren lyssnar på och följer med som e-bok samtidigt. Kom med på onsdag 12.10 kl 14.30 – 15.45 för att höra hur du kan använda multimodalitet i läsundervisningen! Vi ger dig också tips på intressanta böcker med olika teman och berättar också hur du kan söka lämpliga böcker i Celianet.

Anmäl dig till webbseminariet Monikanavaisuus lukemisen opetuksessa