Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Tuomarin lista

Tuomarin lista

Tälle listalle kukaan ei halua nimeään. Asianajaja Lacy Stoltz on sarjamurhaajan jäljillä. Kaikki johtolangat vievät samaan suuntaan, mutta todisteita on mahdotonta löytää. Murhaaja on älykäs, kärsivällinen ja aina yhden askelen edellä poliiseja. Hän tuntee todistusaineiston tutkintavaiheet, poliisin toimintatavat ja lain kiemurat. Lacyn kauhistukseksi epäilykset kohdistuvat tuttuun tuomariin. Tällä on lista nimiä ihmisistä, jotka ovat tehneet häntä kohtaan väärin. Tuomarin listalle päätyminen tarkoittaa varmaa kuolemaa, ja Lacyn on pidettävä varansa, ettei hänen nimeään löydy listalta seuraavana.Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1991 julkaistu The Firm (suom. Firma, 1992). Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

Logga in

Information om boken

Författare Grisham, John, kirjoittaja.
Inläsare Flink Pinja
Andra aktörer

Sappinen, Jorma-Veikko, kääntäjä,

Språk fin
Originalverk The judge's list
Speltid 12 h 25 min
Tillgänglighetsinformation kuuloon perustuva, Vaatii kuunteluohjelman, Vaatii kuuntelulaitteen, Navigointi sisällysluettelon avulla
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2024 (Helsinki Silencio 2024)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (12 h 25 min)
Originalverk Helsinki, Werner Söderström Osakeyhtiö [2022]. 348 s. 978-951-0-48446-3.
Ämnesord asianajajat englanninkielinen kirjallisuus jänn jännityskirjallisuus kaunokirjallisuus käännökset murha oikeuslaitos romaanit sarjamurhaajat selvittämättömät rikokset tuomarit (oikeus)