Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Suuri suomalainen leipäkirja

Suuri suomalainen leipäkirja

Itsetehty leipä on nautinto kaikille aisteille. Upota kädet taikinaan, tunne tuoreen leivän tuoksu, haukkaa pala vastapaistettua leipää. Koe onnistumisen iloa leipäkirjan parissa. Tämä kirja sisältää selkeitä ja kaikkien toteutettavissa olevia reseptejä. Helppotajuisilla resepteillä kirja luo innostusta ja uskoa kotileipojien omiin kykyihin. Kirjassa ohjeistetaan useita erilaisia tapoja valmistaa leipää. Halusitpa nopeita tai ajan kanssa tehtyjä leipiä, molempiin löytyy runsaasti reseptejä. Yksinkertaisia muutaman raakaaineen leipiä sekä enemmän aineksia sisältäviä reseptejä. Oman leipäjuuren valmistusohjeita ja monin erilaisin tavoin kohotettuja leipiä. Kirjassa on yhteensä reilusti yli 100 reseptiä. Laaja ja mielenkiitoinen teos on tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut hyvästä leivästä. Leipäkirjan sisältöä: - terveellistä ja monipuolista leipää - Eri tavoin kohotettuja leipiä: hapanjuuri, aitoa ruis leipää, tuorehiiva, kuivahiiva, leivinjauhe, sooda - Eri viljalajeja: kokojyvä, speltti, kaura, ruis, ohra, tattari, hirssi yms. - Vaihtoehtoja myös erityisruokavalioita noudattaville - Leipiä joissa mukana mausteita, pähkinöitä, siemeniä, hedelmiä, juureksia jne. - Paljon erityyppisiä leipäreseptejä, esim. patonkeja, sämpylöitä, focacciaa, rieskaa, skonsseja, limppuja, naanleipää, - Chapati-leipää, mallasleipää, näkkileipiä, vuoka leipiä, pataleipiä, paahtoleipä, hapanjuurileipiä, bagelit, brezelit - Yksinkertaisia ja nopeita reseptejä - Vähän haastavampia, mutta palkitsevia reseptejä – myös vaihekuvia - Paljon erilaisia kikkoja, esim. miten leipään saadaan rapea kuori

Logga in

Information om boken

Författare Sillanpää, Kaisa, kirjoittaja.
Inläsare Rauvala Tapio
Språk fin
Speltid 5 h 44 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2022 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2022)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (5 h 44 min)
Originalverk Helsinki, Readme.fi [2021]. 351 s. 978-952-373-183-7.
Ämnesord hapanleipä keittokirjat leipominen leipä ruisleipä ruokaohjeet saaristolaisleipä sämpylät
Information om vår användning av kakor
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies (kakor) är små filer som webbplatsen sänder till användarens dator då användaren besöker webbplatsen. De webbsidor som Celia administrerar använder cookies. Läs mer om dataskydddet och vår användning av kakor.

Nödvändiga cookies

Vi använder cookies för att genomföra tjänsternas grundläggande funktionaliteter. Sådana funktionaliteter är t.ex. inloggning och att spara användarspecifika inställningar. Användare kan inte identifieras endast med hjälp av cookies.

Tredjepartskakor

Med Matomo Analytics mäter vi antalet besökare på olika delar av webbplatsen. Cookies används för att skapa en rapport om användningen av webbplatsen och antalet besökare. Man kan inte identifiera en enskild användare i rapporten.   

Vår chattjänst använder cookies som behövs för att identifiera en session. Cookies och enhetsinformation gör det möjligt att individualisera användaren för tjänsten.

Videorna på webbplatsen är inbäddade från YouTube. Genom att öppna videon accepterar du YouTubes användarvillkor (youtube.com).