Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Oppikirja.
Information om boken |
|
| Författare | Välikylä, Tapio, kirjoittaja. |
| Inläsare | Koneääni Elina |
| Språk | fin |
| Speltid | 4 h 5 min |
| Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
| Fysisk beskrivning | DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min) |
| Utbildningsnivå | Korkeakoulu |
| Originalverk | Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9. |
| Ämnesord | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia |