Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Sankaritarinoita nuorilta nuorille : tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

Sankaritarinoita nuorilta nuorille : tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria OcasioCortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmentä muuta yllättävää ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria! Inspiroivassa kirjassa esitellään nuorten valitsemia edelläkävijöitä, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myös monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarinoita, joissa he kertovat rohkeista esikuvistaan ja tutustuttavat lukijan uskomattomiin nuoriin eri puolilta maailmaa. Sankariesittelyjen värikkään ja vaikuttavan kuvituksen on tehnyt joukko eturivin kuvittajia. Kirjoittajina on 30 KirjaKallion nuorta lupausta, ja loppusanat on kirjoittanut heidän opettajansa, Kallion lukion kirjallisen ilmaisun lehtori, FL Eva Havo. Kirjoittajat ovat valinneet tarinoiden päähenkilöiksi omat sankarinsa kehopositiivisuusaktivista huippufyysikkoon. Nuorissa on uskomatonta voimaa!

Logga in

Information om boken

Inläsare Saisio, Elsa
Språk fin
Speltid 2 h 6 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Into 2020 (Helsinki Silencio 2020)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (2 h 6min)
Anmärkningar Yhteistuotanto kustantajan kanssa.Kirjoittajat: Annikki Marttio ja 28 muuta, kuvittajat: Aija Malmioja ja 16 muuta.Kirjoittajat ovat opiskelijoita Kallion lukiosta Helsingistä.
Utgivningsuppgifter Helsinki, Into [2020]. 978-952-351-251-1.
Ämnesord esikuvat henkilökuvat idolit julkisuuden henkilöt kertomukset merkkihenkilöt nuortenkirjallisuus sankarit yhteiskunnalliset vaikuttajat