Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Rakastan ihmistä : keskusteluja biseksuaalisuudesta

Rakastan ihmistä : keskusteluja biseksuaalisuudesta

Queer, pan, bi. Useampaan kuin yhteen sukupuoleen suuntautuvaa seksuaalista halua voi määritellä monella tapaa. Tärkeintä on pohtia, mikä itselle kulloinkin tuntuu luontevimmalta, sillä seksuaalisuus voi myös olla liukuvaa ja ajan myötä muuttuvaa. Janne Ahjopalo ja Olga Palo käyvät kirjassa innostavaa ja avartavaa dialogia seksuaalisuuden eri ulottuvuuksista. Keskustelua täydentävät viittaukset populaarikulttuuriin, tutkimuksiin ja teoriaan sekä lukuisten eri-ikäisten ja seksuaalisuuttaan eri tavoin toteuttavien haastateltujen kokemukset. Biseksuaalisuudesta on kirjoitettu vain vähän, vaikka seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus onkin aiheena jo arkipäivää. Kirja tempaa lukijan mukaan keskusteluun. Tietoisuus erilaisista tavoista tuntea ja toteuttaa seksuaalisuuttaan antaa voimaa ja liikkumatilaa elämän suurten kysymysten edessä riippumatta siitä, miten itsensä määrittelee.

Logga in

Information om boken

Författare Ahjopalo, Janne, kirjoittaja.
Inläsare Saari, Hanna
Språk fin
Speltid 4 h 9 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Kustantamo S&S 2020 (Helsinki Silencio 2020)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (4 h 9 min)
Anmärkningar Teoksen perustana ovat tekijöiden tekemät haastattelut ja sähköposti- ja facebook-kirjoitukset sekä heidän keskustelunsa aiheen ympärillä.Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Utgivningsuppgifter Helsinki, Kustantamo S&S 2020. 978-951-52-4865-7.
Ämnesord asenteet biseksuaalisuus dialogi ihmissuhteet parisuhde seksuaalinen identiteetti seksuaalivähemmistöt sosiaaliset normit