Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

The dairy book of home cookery

The dairy book of home cookery

While keeping many of its original recipes, the new edition of this popular cookbook has many new "basic" ones arising from changes in the range of available foods, cooking methods and eating habits. Instructions for microwaving many of these recipes are included.

Logga in

Information om boken

Författare Allison, Sonia.
Inläsare Volunteers
Andra aktörer

Donovan, Sheelagh,

Mott, Helen,

Språk eng
Speltid 22 h 31 min
Utgivningsuppgifter Royal National Institute for the Blind.
Fysisk beskrivning talking book Daisy 2.02 (22 h 31 min)
Originalverk Milk Marketing Board 1992.
Ämnesord maitotuotteet ruokaohjeet keittokirjat mjölkprodukter matrecept kokböcker
Information om vår användning av kakor
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies (kakor) är små filer som webbplatsen sänder till användarens dator då användaren besöker webbplatsen. De webbsidor som Celia administrerar använder cookies. Läs mer om dataskydddet och vår användning av kakor.

Nödvändiga cookies

Vi använder cookies för att genomföra tjänsternas grundläggande funktionaliteter. Sådana funktionaliteter är t.ex. inloggning och att spara användarspecifika inställningar. Användare kan inte identifieras endast med hjälp av cookies.

Tredjepartskakor

Med Matomo Analytics mäter vi antalet besökare på olika delar av webbplatsen. Cookies används för att skapa en rapport om användningen av webbplatsen och antalet besökare. Man kan inte identifiera en enskild användare i rapporten.   

Vår chattjänst använder cookies som behövs för att identifiera en session. Cookies och enhetsinformation gör det möjligt att individualisera användaren för tjänsten.

Videorna på webbplatsen är inbäddade från YouTube. Genom att öppna videon accepterar du YouTubes användarvillkor (youtube.com).