Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Tietopaketti ruoka-alan ammattilaisille sekä kotikokeille elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä ruoanvalmistuksen luonnontieteellisistä ilmiöistä. Oppikirja.
Information om boken |
|
| Författare | Parkkinen, Kirsti. |
| Inläsare | Hänninen Antti |
| Andra aktörer | Rautavirta, Kaija, |
| Språk | fin |
| Speltid | 14 h 56 min |
| Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
| Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (14 h 56 min) |
| Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
| Originalverk | Helsinki, Restamark 2010. 270 s. 978-951-9185-67-5. |
| Ämnesord | elintarvikkeet kemia ominaisuudet ruoanvalmistus ruoka-aineet säilytys säilyvyys |