Elintarvikehygienian perusteet
Elintarvikehygienian perusteet
Vihko sisältää elintarvikehygienian perustiedot keskittyen hygieniaosaamistestin eli hygieniapassin aihealueisiin. Oppikirja.
Information om boken |
|
| Författare | Laukkanen, Marja. |
| Inläsare | Varhee Terttu |
| Språk | fin |
| Speltid | 2 h 1 min |
| Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009) |
| Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (2 h 1 min) |
| Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
| Originalverk | Helsinki, SEFO-konsultointi 2009. 40 s.. 978-952-99108-5-4. |
| Ämnesord | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketurvallisuus elintarviketyöntekijät elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia hygienia ravitsemisala |