Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Kemiaa keittiössä

Kemiaa keittiössä

Miksi pihvistä tuli taas kuiva? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Tiede-lehden Kemistin keittiössä -palstan pitäjä etsii syitä epäonnistuneisiin kokkauksiin kemian avulla ja antaa niksejä onnistuneisiin tuloksiin. Kirja sisältää myös ruokaohjeita.

Logga in

Information om boken

Författare Hopia, Anu.
Språk fin
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009)
Fysisk beskrivning pistekirja (7 vihkoa, 511 s, 376 kt)
Originalverk Helsinki, Nemo 2008. 272 s. 978-952-5613-78-0.
Ämnesord elintarvikekemia niksit ruoanvalmistus ruoka-aineet ruokaohjeet
Information om vår användning av kakor
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies (kakor) är små filer som webbplatsen sänder till användarens dator då användaren besöker webbplatsen. De webbsidor som Celia administrerar använder cookies. Läs mer om dataskydddet och vår användning av kakor.

Nödvändiga cookies

Vi använder cookies för att genomföra tjänsternas grundläggande funktionaliteter. Sådana funktionaliteter är t.ex. inloggning och att spara användarspecifika inställningar. Användare kan inte identifieras endast med hjälp av cookies.

Tredjepartskakor

Med Matomo Analytics mäter vi antalet besökare på olika delar av webbplatsen. Cookies används för att skapa en rapport om användningen av webbplatsen och antalet besökare. Man kan inte identifiera en enskild användare i rapporten.   

Vår chattjänst använder cookies som behövs för att identifiera en session. Cookies och enhetsinformation gör det möjligt att individualisera användaren för tjänsten.

Videorna på webbplatsen är inbäddade från YouTube. Genom att öppna videon accepterar du YouTubes användarvillkor (youtube.com).