Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet
Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet
Kirja antaa yleiskuvan hotelli-, ravintola- ja catering-alan palveluista ja tuotteista sekä toimintatavoista asiakastilanteissa eri palveluympäristöissä. Oppikirja.
Information om boken |
|
| Författare | Hiekkataipale, Anne. |
| Andra aktörer | Hiekkataipale, Anne, Keränen, Sirpa, Soininen, Lea, |
| Språk | fin |
| Speltid | 3 h 15 min |
| Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
| Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (3 h 15 min) |
| Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
| Originalverk | Helsinki, WSOY 2004. 104 s.. 951-0-26503-9. |
| Ämnesord | asiakaspalvelu ateriapalvelut hotelliala ravitsemisala tarjoilu |