Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Lakua!

Lakua!

Monenlaista tietoa lakritsista. Kerrotaan lakritsin historia, miten lakritsia valmistetaan ja ketkä Suomessa ovat valmistajia. Mukana myös lakritsijuuren kasvatus sekä lopuksi muutamia ruoka- ja juomaohjeita, joissa on käytetty lakritsaa eri muodoissa.

Logga in

Information om boken

Författare Leppänen, Mari.
Språk fin
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2005 (Helsinki Celia 2013)
Fysisk beskrivning pistekirja (2 vihkoa 139 sivua 98 kt)
Anmärkningar 119698_pistek_119701.
Originalverk Helsinki, Nemo 2004. 176 s.. 952-5180-80-8.
Ämnesord makeiset
Information om vår användning av kakor
Saavutettavuuskirjasto Celian C-tunnus lehtivihreänä.

Cookies (kakor) är små filer som webbplatsen sänder till användarens dator då användaren besöker webbplatsen. De webbsidor som Celia administrerar använder cookies. Läs mer om dataskydddet och vår användning av kakor.

Nödvändiga cookies

Vi använder cookies för att genomföra tjänsternas grundläggande funktionaliteter. Sådana funktionaliteter är t.ex. inloggning och att spara användarspecifika inställningar. Användare kan inte identifieras endast med hjälp av cookies.

Tredjepartskakor

Med Matomo Analytics mäter vi antalet besökare på olika delar av webbplatsen. Cookies används för att skapa en rapport om användningen av webbplatsen och antalet besökare. Man kan inte identifiera en enskild användare i rapporten.   

Vår chattjänst använder cookies som behövs för att identifiera en session. Cookies och enhetsinformation gör det möjligt att individualisera användaren för tjänsten.

Videorna på webbplatsen är inbäddade från YouTube. Genom att öppna videon accepterar du YouTubes användarvillkor (youtube.com).